Referências Científicas
Conheça os nossos Referências Científicas.
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1º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
Beneficial effects of green tea (2010)
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2º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
Lectin-Based Food Poisoning (2007)
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3º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
High concentrations of a urinary biomarker of polyphenol intake are associated with decreased mortality in older adults (2013)
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4º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
A polyphenol-rich cranberry extract reverses insulin resistance and hepatic steatosis independently of body weight loss (2017)
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5º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
White tea (Camellia sinensis) extract reduces oxidative stress and triacylglycerols in obese mice (2012)
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6º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
The Effect of Grape Seed Extract on Cardiovascular Risk Markers: A Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials (2011)
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7º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
Fiber and Prebiotics: Mechanisms and Health Benefits (2013)
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8º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
Polyphenols, Inflammation, and Cardiovascular Disease (2013)
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9º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
Dietary Polyphenols and Human Gut Microbiota: a Review (2011)
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10º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
Plant polyphenols as dietary antioxidants in human health and disease (2009)
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11º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
Impact of polyphenols and polyphenol-rich dietary sources on gut microbiota composition (2013)
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12º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
Clinical study to assess the efficacy and safety of a citrus polyphenolic extract of red orange, grapefruit, and orange (2014)
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13º REFERÊNCIA CIENTÍFICA
Effects of Anthocyanin on Serum Lipids in Dyslipidemia Patients: A Systematic Review and Meta-Analysis (2016)
Referências Científicas
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